Pages

Tuesday, 21 August 2012

Pemenang Giveaway Ramadhan Special! :D

Salam mesra buat semua pembaca dan follower akak yang dikasihi. :) Seperti yang ditunggu anda semua, hari ini akak akan mengumumkan pemenang² bagi Giveaway Ramadhan Special. :D Wahhh, semua mesti tak sabar nak tau siapa pemenangnya kan? Hehe. Akak pun begitu excited nak umumkan pemenang yang akan mendapat tudung bawal cun melecun, inner tudung bawal & brooch button yang kiut miut gitu. Alhamdulillah, ada yang sudi join giveaway simple kami ini. :)

TAHNIAH kepada Eira Shamiera, nina, mi$$ch0c0laTe & XxFaraizatii2NdxX yang telah terpilih sebagai pemenang Giveaway Ramadhan Special dengan memenangi tudung bawal cun melecun, inner tudung bawal & brooch button yang kiut miut gitu. Hehe.

Pada anda semua yang telah turut serta menyertai giveaway ini, diucapkan jutaan terima kasih di atas usaha sama anda dalam menyokong dan mempromosikan Wanita2u.com. Pada masa akan datang, Insya-ALLAH pihak kami akan mengadakan lebih banyak lagi penawaran yang menarik. Sokongan anda yang berterusan amat dialu-alukan. Sayang anda semua.

7 comments:

mrs.BuLLAt said...[Reply]

congratz pada yg menang...

mi$$ch0c0laTe said...[Reply]

alhamdulilah rezeki :d

Eira Shamiera said...[Reply]

ALHAMDULILLAH..dapat jugak menang..miera dah send detail dekat email..:)

XxFaraizatii2NdxX said...[Reply]

Alhamdulilah , Kak , saya dah hantar details-2 semua..Check inbox yer :))
Selamat hari raya aidilfitri.. :)

nina said...[Reply]

alhamdulillah..thanks akak..
nina dh antr detail...:)

~AiMi SyAhiRAh~ said...[Reply]

Tahniah! Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

mi$$ch0c0laTe said...[Reply]

sy rasa sy dh hntr detail dkt akak kn... :)