Pages

Saturday, 4 August 2012

Giveaway Ramadhan Special ♥

 بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak ini, Kak Fash nak buat 3rd giveaway kepada anda semua. Sebagai penghargaan kepada anda yang banyak memberi sokongan dalam memperkenalkan Wanita2u.com. :)

Hadiahnya merupakan tudung bawal cun melecun, inner tudung bawal & brooch button yang kiut miut gitu. :) 





 

Apa yang anda perlu/boleh buat simple sahaja iaitu:

  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Markah akan ditambah jika ayat menarik, tertarik & fantastic! :D
    Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan 
    salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 August 2012.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2u.comSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini dengan klik Like button di bawah.
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u.com
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Tweet mengenai post ini dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "@kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. Hehe.

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
  •  Warne inner tudung kegemaran anda (Hitam, putih, kelabu)
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap (mengikut syarat yang ditetapkan) akan diterima. 
Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 4/8/2012 hingga 17/8/2012. Semoga berjaya & Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri.

15 comments:

mrs.BuLLAt said...[Reply]

salam,,saya nak join,,tp melalui blog je,twitter and fb xda,,bole x??

kalau bole,,ni link saya..

http://mrsbullat.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

terima kasih..

Eira Shamiera said...[Reply]

salam sis..terima kasih jemput..miera join..tapi miera tak ada account twitter..harap boleh diterima..
id follower:eira shamiera
url entry:http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

fb nickname: eira sha'miera
warna inner kegemaran: hitam

pwincess Lov3y dOv3y said...[Reply]

hai tuan tanah .
sy join giveaway nie..:)

Nurul Farain :D said...[Reply]

Akak, nak join tp kalau bahagian Facebook tu ain share pakai page ain boleh tak? Sebab facebook ain kengkadang ada problem. Yang bahagian twitter tu twitter kena hack. Entah lah taktau la. Balas kat cbox ain kat blog ain ye lurun-niaraf.blogspot.com

nina said...[Reply]

ID : NINA

http://faulinanina.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

FB : HASLIYANA YUSOFF

warna inner tdung kegemaran kelabu..:)

nina join jugak ye..:)

NURYUMMYCOKLET said...[Reply]

blog post url link :

http://yummycoklet.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

Follower ID: Nuryummycoklet

Facebook nickname : Nuraiko Nur
Twitter Username : Hidayah
Warna Inner Tudung Kegemaran : Hitam


Join :-)

Eira Shamiera said...[Reply]

salam sis..saya dah lama share tentng ga ini,,ni linknye..http://www.facebook.com/eira.shamiera.92/posts/392532990810168

Nurul Husna Mohd Hassan said...[Reply]

kalau ada kelapangan saya join :)

XxFaraizatii2NdxX said...[Reply]

Joinn :D

>>http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-speacial.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...[Reply]

salam.Atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special_8.html

ID;azatiesayang
Dah lama follow...

Terima kasih

Zuraida Rahim said...[Reply]

Saya join

Blog post url link : http://tudungdotnet.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html
Follower ID : Zuraida Rahim
Facebook nickname : Zuraida Rahim
Twitter username : Zuraida Rahim
Warne inner tudung kegemaran anda :Kelabu

mi$$ch0c0laTe said...[Reply]

Follower ID = miss chocolate

blog post url link = http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

Facebook nickname= Ena AMir

Twitter username = @EnaAMir

Warne inner tudung kegemaran anda (Hitam, putih, kelabu) =hitam :)

AkmaFaizal said...[Reply]

Salam nk join sama, moga2 ade rezeki n tuah utk menang hadiah..Aminn

Blog post url link : http://akmanakmenang.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html
Follower ID : AkmaFaizal
Facebook nickname : Akmarwati Ab Rashid
Twitter username : Akmarwati
Warne inner tudung kegemaran anda :Putih

mrs.BuLLAt said...[Reply]

ok kak,,saya da update tok banner tu.,.

tok warna inner lak, kelabu..

http://mrsbullat.blogspot.com/2012/08/giveaway-ramadhan-special.html

azura said...[Reply]

saya dah like FB Wanita2u.com.

my id: Nur Azura