Pages

Wednesday, 21 September 2011

Bestnya Sambil Menyabun Boleh Kurus!

Wahhh, menarik tak tajuk entry kali ni? :D Akak pasti anda semua ada memakai sabun kegemaran yang dibeli di kedai runcit atau pasar raya. Tetapi, pernah tak anda jumpe sabun yang bau wangi & harum dalam masa yang sama boleh jadikan kita kurus & langsing? :) Wahhh, teruja bukan? :) Jom kita tukar pada sabun ini pula, nak? Akak pun tak sabar nak bagi tahu sabun ape lah agaknya yang boleh buat kita jadi slim & firm gitu. Hehe. Akak nak perkenalkan sabun terhangat & terlaris alaf 21 ini - Sabun Pelangsing Badan.


Paling best pasal sabun ni bukan sahaja dapat jadikan badan kita berbau harum dan segar tetapi banyak kelebihan yang baik untuk tubuh badan kita. Kebaikan pengamalan Sabun Pelangsing Badan ini. Antaranya :
  • Melangsingkan badan.
  • Menganjalkan kulit yang menggeleber.
  • Melancarkan peredaran & mengurangkan selulit.
  • Melicin & melembutkan kulit.
  • Membersih & memudarkan tanda hitam kulit.
  • Memudarkan tanda rekahan/stretch marks pada perut.
  • Membantu mengatasi masalah parut.
Alhamdulillah, ramai yang memberi feedback yang cukup baik terhadap Sabun Pelangsing Badan ini dan berulang beli dengan Kak Fash. Happy sangat akak dapat khabar dari mereka yang sudah berjaya. :) Pengalaman mereka ini menaikkan semangat akak lagi untuk perluaskan lagi produk ini. 
Berminat? :)
SMS or CALL Kak Fash
0162809624
E-MAIL
WEBSITE

27 comments:

cik amira hil said...[Reply]

satu ketul sabun tu berapa ? hee ^^

Wanita2u said...[Reply]

@cik amira hil RM10 sahaja:) cik amira kena cuba, insyallah dlm masa sebulan nampak perubahan ketara. wajib tau! hehe

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...[Reply]

kak,nana nak cubaler.....kalu amik byk ada diskaun ker kak.......hehehe

Wanita2u said...[Reply]

@DuNia KeBaHaGiaaNKu....... mesti cuba nana, ambil sedozen (12 sabun) mmg ada diskaun spesel, ajak kawan2 sekali lebih murah. hehe

cik kiah ronggeng said...[Reply]

macam ne procedure dia ?
nak cuba 1 dulu ^^

Wanita2u said...[Reply]

@cik kiah ronggeng call/sms akak pun boleh juga. or pm akak di fb. :)

Amy Syaquena said...[Reply]

x faham sangat la giveaway nie tapi x pe nanti amy buat satu post and linkkan ke blog nie ye , sebab ada ramai kawan amy guna sabun ni memang mujarab...

rara pinkmafia said...[Reply]

wahhhh ni bagus ni utk kurus,

asamasin said...[Reply]

menarik2. .:D!

Wanita2u said...[Reply]

@rara pinkmafiav memang bagus. alhamdulilah banyak dah pengguna yang kasi testimoni kata suka sangat guna sabun ni. :)

Wanita2u said...[Reply]

@asamasin bila menarik haruslah mencuba :) xde risiko tersembunyi, hanya kepuasan bakal dinikmati. hehe

Acik Erna said...[Reply]

Wanita2u..acik pun tertarik nak mencuba ni

Wanita2u said...[Reply]

@Acik Erna boleh, amat dialukan:) susah nak contact di sini jadi mudahnya call/sms akak di no tertera. or pm akak di fb. :)

MulutPayau said...[Reply]

mmng menarik..teringin nak cuba..

teha said...[Reply]

wah ! mcm bestt jee sabun nie.. hehe

Adylia Qarissa said...[Reply]

sabun menggemukkan badan ada tak??

intan morsalin said...[Reply]

bleh tunjuk x gamba sabun tu cne..tringin nak berkenalan ngan sabun ni

Wanita2u said...[Reply]

@MulutPayau bila menarik haruslah mencuba :) xde risiko tersembunyi, hanya kepuasan bakal dinikmati. hehe. boleh hubungi akak di 016-2809624 @ contact akak di fb. :)

Wanita2u said...[Reply]

@tehamemang best sgt. alhamdulilah banyak dah pengguna yang kasi testimoni kata suka sangat guna sabun ni. :)

Wanita2u said...[Reply]

@Adylia Qarissa blum lagi adylia. nnt akak jumpe, akak bagitau ya. :)

Wanita2u said...[Reply]

@intan morsalin akak dah letak gambar sabun. :) best sgt pakai sabun ni. jom cuba! :D

syasya said...[Reply]

wah menarik ni! kat mane boleh dapat ni ye?

Wanita2u said...[Reply]

@syasya boleh, amat dialukan:) susah nak contact di sini jadi mudahnya call/sms akak di no tertera. or pm akak di fb. :)

milasharmila said...[Reply]

akak.. post charges dye bpe??

Wanita2u said...[Reply]

@milasharmila caj hantar RM6 pos laju:) hari2 ada segmen DISCOUNT TIME kat page Wanita2u, so kalau terpilih dpt diskaun best punyaaa.

~~zAnAfAhMi~~ said...[Reply]

caj hantar RM6 ye, kalau mcm tu baik order lebih, betul tak? akak jauh di Sabah ni, boleh pos ke?

Wanita2u said...[Reply]

@~~zAnAfAhMi~~ betul tu zana:) beli sedozen dapat harga special tau. asalkan dalam malaysia, boleh diposkan. hubungi 0162809624 utk lebih lanjut. :)